Brenda Meijer, Manueel Praktizijn ®
Mernaweg 71
9964 AR Wehe-den Hoorn
Telefoon; 06-22089489
E-mail: braennegard@ziggo.nl

Welkom bij Braennegård

Deze praktijk voor manuele therapie met de Scandinavische naam Braennegård biedt sinds mei 2015 lichaamsgerichte behandelingen aan: drukpuntenmassage (Shiatsu), Zweedse massagetherapie, voetreflex, oorkaarstherapie en ooracupunctuur.
Drukpuntenmassage-Shiatsu is een op Oosterse filosofie gebaseerde therapie dat met duimdruktechniek uitgevoerd wordt. Daarbij worden de acupunctuurpunten gemasseerd volgens de loop van de meridianen. Zeer geschikt voor het behandelen van nek-, rug- en schouderklachten, hormonale klachten, spier- zenuw- en gewrichtsklachten, allergieën, migraine en spanningsklachten.

Zweedse massagetherapie is lichaamsmassage met olie en werkt goed bij burn-outklachten en lichamelijke klachten veroorzaakt door stress en overbelasting.

Voetreflex is net als ooracupunctuur een reflexzonetherapie. De ervaringen bij de behandeling van hoge bloeddruk, diabetes mellitus, slaapproblemen zijn positief. Ooracupunctuur wordt vaak ingezet bij stoppen met roken en afvallen en oorkaarsen vaak bij oorontsteking en verkoudheid.
In de praktijk wordt Zechsal Magnesium gebruikt en verkocht. Cliënten van Braennegård ontvangen 10% korting in de webshop van Zechsal: http://www.zechsal.eu/  Wordt ook cliënt van Braennegård door het maken van een afspraak voor een behandeling en ontvang deze kortingscode!

Bij Braennegård zijn Kringactiviteiten nieuw is de ‘do it your self’ kring Meridiaanstrekkingen-Makko Ho. Dat is Japanse Yoga en wordt gegeven in de praktijkruimte. Neem ook een kijkje op Facebook: www.facebook.com/Makko Ho Meridiaanstrekkingen.

Naast therapeutische behandelingen biedt Braennegård regelmatig nieuwe ontspanningsbehandelingen aan. Nu ter ere van het eerste jubileumjaar in 2016 is er de Fötterna behandeling. Dat is geen therapeutische maar een ontspanningsbehandeling met magnesiumvoetmassage en dito voetbad. Een half uur pure ontspanning voor € 27,50. Als u cliënt wordt bij Braennegård kunt u gebruik maken van de cliëntenaanbieding en ontvangt u € 2,50 korting op deze behandeling. Deze aanbieding geldt van 1 juni 2016 tot 31 december 2016. Bel Brenda Meijer voor een afspraak op 06-22089489 (bij voorkeur ma t/m vrij tussen 20-21 uur).

Goed om te weten dat de ontspanningsbehandelingen niet gedeclareerd kunnen worden bij uw zorgverzekering, maar de therapeutische behandelingen worden, onder voorwaarden van uw aanvullend zorgpakket, vaak wel vergoed. Alhoewel uw (huis)arts de diagnose stelt is een verwijzing door de huisarts niet nodig. U kunt rechtstreeks een afspraak maken met de praktijk. Ook gaan manueel therapeutische behandelingen niet ten koste van uw eigen risico.

 

Tref Braennegård ook op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws www.facebook.com/braennegard.

 

“Een kapster ondervond veel spierpijn in haar nek en rond haar schouderbladen tot ontstekingen aan toe. Totdat ze een aantal therapeutische Zweedse massages onderging en ze haar werk weer zonder pijnstillers kon doen. Met een ‘onderhoudsbehandeling’ tijdens kappershoogtijdagen blijft ze nu verder vrij van pijn.”

 

“Een man met herniaklachten kon na zijn operatie al twee jaar niet meer goed traplopen, alleen heel langzaam en met twee voeten per tree. Al na drie behandelingen Shiatsu liep hij de trap weer gewoon op en af en was er zelf verbaasd over. Dat is zo geweldig om voor mensen te doen!”

 

 

Facebook
Facebook
LinkedIn
SHARE